Kursusfabrikkens blog

Ny kollega - Simon Vinther

Ny kollega - Simon
Simon er startet som online marketing konsulent og underviser hos Kursusfabrikken. Vi har set meget frem til at få ham med på holdet! Her kan du læse lidt mere om Simon og hans passion for digital markedsføring. 

Kort om Simon

Jeg er uddannet multimediedesigner og har en PBA i Innovation og Entreprenørskab. Jeg har en bred erfaring inden for webudvikling, hvor jeg især har haft fokus på anvendelse af WordPress, samt hvordan virksomheder kan fremme deres synlighed online. Her har mine fokusområder især været SEO, Google Ads og annoncering på sociale medier. Derudover er min viden udbygget med kundefastholdelse via e-mail markedsføring og analyse af kundernes online adfærd med Google Analytics. Jeg har derfor en dyb all-around erfaring med digital markedsføring.

I min undervisning gør jeg meget ud af at anvende denne erfaring og har derfor et stort fokus på praktisk anvendelse, som underbygges med teori og forståelse for at kunne anvende diverse programmer optimalt. Jeg er overbevist om, at hands-on erfaring skaber den bedste vej til læring, og jeg fokuserer derfor altid på at gøre undervisningen så virkelighedsnær som muligt, så den enkelte kursist let kan omstille kursets viden til egen dagligdag.

Jeg har en stor passion for start-ups og mindre virksomheder, hvor jeg ynder at bygge på deres digitale værktøjskasse og på den måde sikre, at mange arbejdsområder kan klares på egen hånd. Uanset om du er en start-up eller en del af en større organisation, er mit mål at du kan mindske unødig outsourcing af arbejdsopgaver, hvilket giver stor værdi for dig, dine kollegaer, såvel som den virksomhed, du er en del af.

Hvad kan du forvente af Simon som underviser? 

Mine kursister kan altid forvente en engageret underviser, som ynder at lære fra sig i sine fagområder. Jeg elsker at se udvikling hos mig selv og andre, og indbyder derfor gerne til dialog om oplevede problemstillinger, hvor jeg med mine erfaringer byder ind med mulige løsninger på de daglige problemstillinger du og andre har mødt.

Jeg håber at kunne inspirere kursister og deltagere til at blive passioneret for digital markedsføring, og de mange muligheder som det indebærer for dem og virksomhederne de arbejder for.

Jeg ynder at formidle mit nørderi til værdi for dig og din virksomhed, og jeg glæder mig til at se dig på et af de mange kurser, jeg underviser på hos Kursusfabrikken – vi ses forhåbentligt snart!

Velkommen til, Simon!

Del siden med dit netværK

Modtager du vores nyhedsbrev? 

Tilmeld dig og bliv opdateret med lærerigt indhold

Læs vilkår og betingelser for tilmelding her

Ved at give os dit samtykke, siger du ”Ja tak” til via e-mail at modtage gode tilbud og nyheder inden for digital markedsføring og kursusafholdelse. Samtidig giver du os tilladelse til at gemme og bruge oplysninger om dig. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet og tilbagekalde dit samtykke til behandling af persondata. Du kan læse meget mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger her.
Nyhedsbrev grafikNyhedsbrev grafik tv
Seneste udgivelser på Kursusfabrikkens blog