facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon
Kursusfabrikkens blog

Ny kollega - Peter Nymark

Peter-Nymark
Byd varmt velkommen til Peter Nymark, der er startet som Online marketing konsulent og underviser hos Kursusfabrikken. Vi har glædet os til at få ham med ombord.

Kort om Peter

Som uddannet Cand.mag. i Medievidenskab på Aarhus Universitet har jeg erhvervet mig en bred viden om medier og deres samspil samt en dybdegående analytisk forståelse for brugeradfærd, mediebrug og markedstendenser. Teoretisk er jeg klædt på med et væld af analyse- og kommunikationsværktøjer målrettet online markedsføring, hvor jeg særligt har kastet min kærlighed på content marketing, kommunikationsstrategi og sociale medier.
Derudover har jeg som tidligere Marketing konsulent og Content specialist igennem flere år bevæget mig i spændingsfeltet mellem henholdsvis strategisk rådgivning, SEO-arbejde og indholdsproduktion, hvilket har banet vejen for min store passion for netop content marketing. En passion, som jeg ikke kan vente med at dele ud af og udfolde i min undervisning hos Kursusfabrikken. Det bliver min fornemmeste opgave at opkvalificere kursister med ny viden og brugbare kompetencer på feltet.

Hvad kan du forvente af Peter som underviser? 

Foruden en god portion energi og et tårnhøjt engagement, vil mine kursister kunne forvente at modtage målrettet undervisning og vidensformidling i øjenhøjde. Som person og underviser er jeg meget lyttende, og jeg tilstræber altid at skabe et behageligt rum, hvor alle føler sig trygge og frit kan byde ind. Samtidig kan jeg garantere, at mine kursister bliver udfordret fagligt og klædt på med ny viden og nye værktøjer, som kan benyttes direkte i deres hverdag.

Jeg er af den overbevisning, at læring og kompetenceudvikling giver størst udbytte og værdi, hvis den er direkte forankret i kursisternes virkelighed. Det skinner også tydeligt igennem i min undervisning, hvor teori, værktøjer og programmer løbende sættes i spil i praksis og understøttes af konkrete, relaterbare eksempler. 

En god dag for mig? Det er, når jeg både formår at berige mine kursister med værdiskabende, ”hands on”-baseret viden, og samtidig kan sætte et (stort) smil på deres læber. Jeg glæder mig meget til at dele ud af min erfaring og forhåbentlig kunne hjælpe mine kursister med at vende deres problemstillinger og udfordringer til digitale forretningspotentialer.

Velkommen til, Peter!

Del siden med dit netværK

Kursusfabrikken ApS