facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon
Kursusfabrikkens blog

Ny kollega - Ole Grønhøj

Ole Grønhøj - Microsoft konsulent

Vi kan nu byde et varmt velkommen til Ole, der er blevet en fast del af teamet som Microsoft konsulent og underviser. Vi har glædet os utrolig meget til at byde ham velkommen.

Kort om Ole

Jeg har arbejdet med undervisning i ca. 30 år, hvor jeg især har beskæftiget mig med brugeruddannelse inden for Microsoft Office. Jeg er uddannet Microsoft Certify Trainer og Microsoft Office Specialist. Derudover er jeg NLP-master og Prince 2 certificeret. Efter en årrække som underviser i en større IT-virksomhed, har jeg de seneste 15 år været selvstændig Microsoft-konsulent, hvilket også har givet mig en masse praktisk erfaring i alle programmerne, bl.a. i forhold til hvordan de kan bruges til administration, salg, præsentationer, økonomi m.v.

Jeg har en særlig interesse for personlig planlægning, og hvordan vi undgår stress i hverdagen, hvilket jeg både har studereret og arbejdet med i mange år. Min passion er at undervise og se hvordan forskellige værktøjer kan hjælpe kursisterne med at gøre deres hverdag nemmere. Jeg har en bred erfaring med hele Office-pakken og i den forbindelse udviklingsopgaver såsom opbygning af brugervenlige Word- og PowerPoint-skabeloner. Denne erfaring bruger jeg især til at rådgive og undervise mine kursister i den løsning, der er den helt rigtige for dem.

Organisering og struktur er en af mine særlige interesseområder, hvor jeg især arbejder med at skabe overblik og undgå stress. Det gør jeg blandt andet ved at fokusere på, hvordan forskellige applikationer kan understøtte vores hverdag, således at der er en tråd mellem den tekniske kompetence og praktiske arbejdsopgaver.

For mig handler det om at udnytte de muligheder, der er i de forskellige programmer og på den måde effektivisere vores hverdag og forenkle arbejdsprocesser.

Hvad kan du forvente af Ole som underviser?

Mine kursister kan altid forvente en veloplagt og engageret underviser. Jeg sætter mig altid ind i deltagernes behov og ønsker og ser det som min opgave, at alle går fra kurserne med masser af brugbar information. For mig er det vigtigste, at deltagerne lærer funktioner, der giver mening i forhold til deres hverdag og arbejdsopgaver. Derfor vil jeg altid bestræbe mig på at gøre undervisningen så virkelighedsnær og praktisk som muligt.

Udover at jeg altid vægter det faglige indhold højt, så mener jeg også, at den gode stemning er vigtigt. Man lærer bedst, når man har det godt. Derfor forsøger jeg altid at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Jeg er en meget levende underviser, som bruger alle pædagogiske værktøjer til at videreformidle pensum.

På mine kurser fokuserer jeg på at skabe forståelse, således at kursisterne efterfølgende har tillært sig viden om, hvorfor funktionerne fungerer på bestemte måder. Jeg bruger derfor masser af eksempler fra hverdagen og gerne i samspil med deltagernes virkelighed.

Jeg håber, at mine mange års erfaring kan give deltagerne brugbar viden, som gør deres arbejdsopgaver og hverdag nemmere.

Velkommen til, Ole!

Seneste udgivelser på Kursusfabrikkens blog
Kursusfabrikken ApS