facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon
Kursusfabrikkens blog

Ny kollega: Mette Fauerskov

Mette

Mette er startet i stillingen som administrations- og kursuskoordinator ved os. Vi har set frem til at byde hende velkommen på holdet! 

Kort om Mette

Mit navn er Mette Fauerskov, og jeg har set meget frem til at starte som administrations- og kursuskoordinator hos Kursusfabrikken.

Jeg er uddannet Serviceøkonom med speciale i Hotel og Restaurant Management og har sidenhen arbejdet med møde- og konferencekoordinering, hvilket jeg altid har haft stor passion for. Jeg har fra tidligere job tilegnet mig stærke kompetencer inden for administrative opgaver og kundeservice i særdeleshed.

Jeg trives i den administrative- og koordinerende rolle samt motiveres af at kunne levere god kundeservice, og jeg ser derfor frem til, at jeg, gennem struktur og imødekommenhed, kan bidrage til at sikre den bedst mulige oplevelse af Kursusfabrikken for både kursister, virksomheder samt kolleger.

Jeg glæder mig til at blive en del af holdet hos Kursusfabrikken.

Velkommen til, Mette!

Del siden med dit netværK

Kursusfabrikken ApS