Ny medarbejder - Charlotte Falko

Ny kollega – Charlotte Falko

Charlotte er netop startet i stillingen som underviser og online marketing konsulent ved Kursusfabrikken. Vi har set meget frem til at byde Charlotte velkommen på holdet. Læs mere om Charlotte i indlægget.

Hvem er Charlotte?

Jeg er uddannet Cand.Ling.Merc i Virksomhedskommunikation og har de seneste år arbejdet med online marketing i forskellige brancher. Jeg har stor erfaring med digital markedsføring generelt set og har specialiseret mig inden for Social Media Marketing, Content Marketing, og digital strategiudvikling. Jeg har derfor stor teoretisk viden om og hands-on erfaring med digital markedsføring, og hvilke uendelige muligheder det tilbyder. Den viden, glæder jeg mig til at dele ud af som underviser.

Jeg ser online marketing som en uundværlig del af enhver virksomheds kommunikation uanset branche. Både for at tiltrække og fastholde kunder, men også for at skabe en bevidsthed om og et kendskab til det enkelte brand.

Hvad får du ud af et kursus hos Charlotte?

Kursisterne kan forvente en passioneret underviser, der krydrer undervisningen med egne oplevelser og erfaringer, så undervisningen bliver praksisnær og direkte brugbar for kursisterne. Jeg fokuserer i høj grad på at tilpasse undervisningen til kursisternes behov, så de bliver klædt bedst muligt på til at arbejde videre på egen hånd efter kurset.

Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og håber på at kunne få min begejstring for faget til at smitte af på kursisterne – og at jeg kan motivere dem til at arbejde med digital markedsføring efterfølgende.

Velkommen til Charlotte!