Ny kollega: Camille Bossen

Camille er startet i stillingen som administrations- og kursuskoordinator ved Kursusfabrikken. Vi har set frem til at byde Camille velkommen. 

Kort om Camille

Mit navn er Camille Bossen, og jeg er så heldig at starte ved Kursusfabrikken som administrations- og kursuskoordinator.

Jeg har en professionsbachelor i Design & Business med speciale inden for Branding & Marketing Management. Jeg har glædet mig til at bruge min brede teoretiske viden samt de praksisnære værktøjer, som jeg har tilegnet mig på studiet. Derudover har jeg fra tidligere arbejde god erfaring med administrative opgaver og den gode kundeservice.

Hos Kursusfabrikken vil jeg bidrage med struktur og koordinering, hvor jeg ser frem til at sætte mine kompetencer inden for service og kommunikation i spil. På den måde vil jeg arbejde mod at skabe den bedst mulige oplevelse for både undervisere, kolleger og kursister, hvilket er vigtigt for mig.

Jeg glæder mig til at blive en del af holdet.

Velkommen til, Camille!

Ny kollega: Camille Bossen - Kursusfabrikken.dk