facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon
Kursusfabrikkens blog

Ny kollega: Camilla Jessen

Camilla Jessen

Camilla er startet i stillingen som Administrations- og kursusassistent hos os. Vi har set frem til at byde hende velkommen på holdet! 

Kort om Camilla

Mit navn er Camilla Jessen, og jeg har glædet mig til at tiltræde som Administrations- og kursusassistent samt til at blive en del af holdet hos Kursusfabrikken. Jeg har med min baggrund som administrationsbachelor fra VIA University College samt mine tidligere erhvervserfaringer erfaret, at jeg har en stor passion inden for fagfeltet service og administration.

Det glæder mig derfor, at jeg får lov til at sætte mine teoretiske erfaringer og faglige kompetencer i spil i udførelsen af de administrative og serviceorienterede arbejdsopgaver hos Kursusfabrikken. Jeg vil bestræbe mig på at gøre mit ypperste for at skabe de bedste rammer for dem, det hele drejer sig om – kursisterne, da jeg tror på, at de rigtige rammer kan bidrage til en værdifuld oplevelse for den enkelte kursist.

Jeg ser frem til et godt samarbejde med kompetente kollegaer og samarbejdspartnere, så kommende kursister fortsat får en god og kvalitetsrig oplevelse hos Kursusfabrikken.

 

Velkommen til, Camilla!

Del siden med dit netværK

Kursusfabrikken ApS