ny kollega - Andreas Bonde Thorsted - kursusfabrikken.dk

Ny kollega – Andreas Bonde Thorsted

Vi byder endnu engang velkommen til en ny kollega hos Kursusfabrikken! Denne gang har vi fået glæde af Andreas, der netop er startet i stillingen som underviser og online marketingkonsulent. Læs mere om Andreas herunder.

Kort om Andreas

Ret tidligt under min uddannelse på Medievidenskab blev min nysgerrighed rettet mod markedsføring, og især den digitale del begyndte at interessere mig meget. Derfor blev jeg også smidt direkte ud i erhvervslivet efter endt uddannelse, hvor jeg har bevæget mig inden for forskellige discipliner af digital markedsføring, herunder SEO, video-markedsføring, virksomhedsbranding og e-mail-markedsføring.

Jeg har en bred teoretisk forståelse af markedsføring, men selve min specialisering inden for de forskellige felter kommer af ren og skær hands-on-erfaring.

Hvad kan du forvente på et kursus hos Andreas?

Det er min klare holdning, at digital markedsføring ikke er svært at lære. Mange er bange for, at digital markedsføring kun er for it-specialister, programmører eller folk med mange års erhvervserfaring – det er ikke tilfældet. Med den rette formidling, der både er overskuelige og nem at afkode, samt en god portion gåpåmod, kan alle blive digitale troldmænd. Alle kommende kursister vil også blive mødt med denne indstilling, når jeg går i gang med at undervise. Jeg fokuserer i høj grad på at skræddersy kurserne til de enkelte deltagere og ramme deres behov inden for det felt, de skal opkvalificeres i.

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med undervisningen og forhåbentlig skabe gode resultater for alle vores kursister fra dag ét af.

Velkommen til Andreas!