facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon
Kursusfabrikkens blog

Ny kollega - Andreas Bjørn Troelsen

Andreas-Troelsen
Andreas Bjørn Troelsen er startet som Online marketing konsulent og underviser hos Kursusfabrikken. Vi er glade for at få ham med ombord på teamet!

Kort om Andreas

Jeg er uddannet cand.mag i medievidenskab med en bachelor i film- og medievidenskab. Sammen med løbende grafiske projekter på sidelinjen, har det givet mig en lang række redskaber til at tilgå, udvikle og analysere medier og mediebrug. I mit professionelle liv har jeg tilbragt den seneste årrække som Google Ads konsulent i bureaubranchen. Her har jeg hjulpet alt fra tømrerfirmaer til internationale webshops med deres online markedsføring. Det har givet mig en bred indsigt i online markedsføring og ikke mindst et sprog, der kan forstås på tværs brancher og stillingsbetegnelser. Her hos Kursusfabrikken vil Googles redskaber være mit kerneområde. Men foruden Google Ads, Google Analytics og Google Tag Manager, vil jeg også dække et bredt spænd af de velkendte online markedsføringsdiscipliner. 

Hvad kan du forvente af Andreas som underviser? 

Online markedsføring er et felt, som hurtigt kan blive unødigt komplekst. Derfor er det vigtig for mig at møde mine kursister i øjenhøjde og formidle stoffet, så alle kan være med. Mine kursister vil derfor opleve, at undervisningen tager udgangspunkt i eksempler fra det virkelige liv. På den måde løser vi problemstillinger, der kan bruges uden for kursuslokalerne. Som underviser ser jeg det nemlig som mit mål at give mine kursister en masse brugbare værktøjer, som kan tages i brug i det professionelle liv direkte efter kurset.

Jeg ser frem til at møde jer og klæde jer godt på til diverse online markedsføringsdiscipliner. 

Velkommen til, Andreas!

Del siden med dit netværK

Kursusfabrikken ApS