Andreas Faaborg - Kursusfabrikken.dk

Mød vores nye praktikant: Andreas Faaborg

Vi har i dag fået ny mand på kontoret, som vi har glædet os meget til at byde velkommen. Andreas Faaborg skal være hos os frem til december 2015. I kan læse mere om ham her.

Jeg er i gang med mit 9. semester på kandidatuddannelsen i Medievidenskab ved Aarhus Universitet. De seneste fire år på universitetet har givet mig en bred teoretisk viden inden for medieverdenen samt en indsigt i, hvilke tendenser der rører sig i medielandskabet. En ting er teori – en anden er praksis. Derfor har jeg valgt at bruge et semester i praktik, hvor jeg har været så heldig at blive tilbudt en praktikplads ved Kursusfabrikken.

Jeg søgte praktikplads her, da virksomheden virkede spændende og tidsaktuel, hvad angår online markedsføring samt grafiske og diverse online løsninger.

Jeg ønsker, at praktikken skal styrke mine kompetencer inden for markedsføring, grafisk design samt udnyttelsen af de digitale medier i – en mere og mere – online hverdag. Derudover ønsker jeg at sætte mit eget fingeraftryk på virksomheden ved blandt andet at producere audiovisuelt indhold til internt og eksternt brug.

Jeg ser frem til at omdanne teori til praksis i de kommende tre måneders praktik ved Kursusfabrikken. Jeg glæder mig til en god praktikperiode, hvor nye og spændende arbejdsopgaver vil videreudvikle og styrke mine kompetencer, så jeg står stærkere, når studierne stopper, og arbejdslivet begynder.