Hanne Hasseriis Gormsen

Mød vores nye medarbejder: Hanne Hasseriis Gormsen

Hanne er netop startet i stillingen som online marketing konsulent og underviser ved Kursusfabrikken. Vi har glædet os rigtig meget til at byde Hanne velkommen på holdet. Læs mere om Hanne her i indlægget.

Jeg har arbejdet med online marketing og e-handel i flere år og har bl.a. erfaring med AdWords, Analytics, SEO, sociale medier og e-mail markedsføring. Jeg glæder mig til, at jeg som underviser kan dele ud af min viden til Kursusfabrikkens kursister og bidrage til, at deres kompetencer og viden vokser.

Især Adwords, Analytics og SEO har min interesse, men jeg vægter det højt at arbejde med alle discipliner inden for online marketing – fra at skabe relevant trafik og konverteringer til at fastholde kunder på længere sigt. Det er min helt faste overbevisning, at sammenhæng og overensstemmelse mellem en virksomheds mange marketingaktiviteter skaber det bedste resultat.

Som underviser prioriterer jeg at sætte mig ind i deltagernes udgangspunkt og de udfordringer, som de oplever i hverdagen. Jeg er løsningsorienteret, og jeg vil gøre mit bedste for, at kursusdeltagerne kommer hjem med ny viden og løsninger på de udfordringer, de møder i deres daglige arbejde med online marketing.

Jeg glæder mig til at blive en del af teamet hos Kursusfabrikken og ser frem til at give mit bidrag til rækken af kvalitetskurser hos Kursusfabrikken.