facebook1pximg
kursusfabrikken logo
Kontakt

Miniguide til Premiere Pro

Miniguide til Premiere Pro: Kom godt i gang med videoredigering

Adobe Premiere Pro er et videoredigeringsprogram, der består af en række værktøjer og paneler, som gør det nemt at klippe og redigere videomateriale. I denne guide vil vi give en introduktion til programmet og gennemgå de forskellige paneler og værktøjer, der vil hjælpe dig godt i gang med videoredigering.

I miniguiden vil du blive introduceret til:

  • Brugerfladen i Adobe Premiere Pro
  • Hvordan du opretter et projekt med korrekte indstillinger
  • Import af filer til dit projekt
  • Tilføj og tilpas video- og lydklip i din tidslinje
  • Korrekt eksport af din færdige video

Online Markedsføring - Den store grundbog

Hvis du er interesseret i at lære mere om online markedsføring, kan du også købe bogen “Online markedsføring – den store grundbog”. Bogen er skrevet som en praktisk guide, som du kan have ved hånden i dit online markedsføringsarbejde. Du kan blandt andet lære om Google Ads, Analytics, SEO, Sociale medier, E-mail markedsføring og meget, meget mere.

Læs om bogen her
miniguide premiere pro
Læs vilkår og betingelser

Ved at give os dit samtykke, siger du ”Ja tak” til via e-mail at modtage gode tilbud og nyheder inden for digital markedsføring og kursusafholdelse. Samtidig giver du os tilladelse til at gemme og bruge oplysninger om dig. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet og tilbagekalde dit samtykke til behandling af persondata. Du kan læse meget mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger her.

Kursusfabrikken ApS