Magento basis - 1 dag

Skab og driv en forretning i Magento

Vil du lære at opbygge en professionel e-handelsløsning i Magento? På dette kursus lærer du alt, hvad der er nødvendigt for at sætte en forretning op og drive den i Magento.

Magento kan være en uoverskuelig platform at kaste sig ud i, hvis du ikke tidligere har arbejdet i systemet. Systemet har langt flere muligheder og moduler end for eksempel Shopify, og det er derfor en god idé at prioritere indføring i programmet, inden du kaster dig ud i Magento.

På kurset lærer du, hvordan du kan bruge templates og moduler, som gør, at du kan komme hurtigt i gang, uden at det koster dig en formue. Efter at have deltaget på dette kursus vil du selv kunne drive din forretning videre i Magento.

Udbytte fra kurset

 • Lær hvordan du opbygger en seriøs online forretning
 • Lær hvordan du effektivt kan bruge templates og moduler til at opbygge din webshop
 • Lær at analysere din trafik via Google Analytics
 • Lær hvordan du gør din side “Google venlig” og laver korrekt meta-data
 • Få viden om, hvilken lovgivning og jura du skal overholde, og hvordan du søger om at kunne tage imod kreditkort
magento kursus

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale
Tilfredshedsgaranti

OBS!

OBS! Magento afholdes kun som skræddersyet forløb, hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed. Læs mere her.

Underviseren kontakter dig inden kurset

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

Små hold - maks. 5 deltagere

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer.

På Magento kurset vil du lære om…

Magento platform

Magento kan i starten virke som en rumstation at navigere i. Derfor vil vi på kurset guide dig igennem alle indstillings- og konfigurationsmuligheder, så du opnår en forståelse for hele platformen. Du vil også få praktisk erfaring med selv at arbejde i Magento, så du kan bygge videre på din egen hjemmeside efter kurset.

Kom i gang med e-handel

Inden du opretter en webshop, er det afgørende, at du kender til både krav og lovgivning inden for e-handel. På kurset vil vi introducere dig til den gældende lovgivning og forklare, hvilke elementer du skal have på din hjemmeside. Vi vil også introducere dig til relevante betalings- og indløseraftaler, så du kommer sikkert fra start med din online forretning.


Templates og moduler

Når du skal opbygge din hjemmeside, kan det gøres effektivt gennem brug af templates og moduler. Vi præsenterer dig for nogle af de mest populære muligheder, så du kan sikre, at din hjemmeside får præcis det layout og de funktioner, du ønsker. Efter kurset vil du vide, hvordan du kan tilpasse både moduler og templates efter dine behov.

Søgemaskineoptimering

Når først du har opbygget din webshop, er det afgørende, at dine kunder kan finde den. Som en del af kurset vil vi derfor introducere dig til arbejdet med søgemaskineoptimering, så du kan sikre, at din hjemmeside er ”Google-venlig”. Du vil opnå en forståelse for, hvordan du kommer i gang med SEO, og hvordan du arbejder med både onsite og offsite SEO.

Trafikmåling i Google Analytics

Det er afgørende, at du ved, hvordan du kan måle på trafikken i din webshop, så du kan konverteringsoptimere din side. På kurset vil vi introducere dig til Google Analytics og vise, hvordan du kan måle på trafikkilder, navigation, besøgstal m.m. Alt sammen for at sikre, at din hjemmeside fremstår så brugervenlig for de besøgende som muligt.

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

Underviserne bag kurset

Anders Hingeberg

Anders H. Kristensen
Specialist i Magento

Asger er uddannet inden for salg og markedsføring, og sidder til dagligt som konsulent og underviser hos Kursusfabrikken. Han er ekspert i online markedsføring, blandt andet på LinkedIn™.

Simon fra Kursusfabrikken

Simon Vinther
Specialist i CMS og webløsninger

Simon er specialist i webudvikling og har mange års erfaring inden for Magento. Han ynder at skabe stor synergi mellem kunder, sidens brugervenlighed og fokus på konverteringer.

De bruger Kursusfabrikken

Trine fra Kursusfabrikken

Skræddersyede kurser

Vi holder skræddersyede kurser i Magento for min. 3 medarbejdere fra samme virksomhed.

Udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du vil kontaktes af underviseren.

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Praktisk Information

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab til Magento

Hvis du ønsker at opbygge din webshop i et andet CMS-system, kan det også gøres i WordPress med WooCommerce. Vi har både et begynderkursus i WordPress og et kursus i WordPress udvidet.