facebook1pximg

Joomla kursus

Dagkursus i Joomla, hvor du lærer at arbejde i systemet

Vil du lære, hvordan du opbygger en professionel hjemmeside i Joomla? Vil du introduceres til designskabeloner og konfigurationsmuligheder, der gør det muligt at opbygge en hjemmeside, præcis som du ønsker?

Joomla er som sådan ikke mere indviklet eller avanceret end WordPress, men der er flere konfigurationsmuligheder. Derfor kan programmet virke en smule overvældende for nybegyndere, indtil du får en forståelse for opbygningen.

På kurset starter vi helt fra bunden, når vi gennemgår udvidelser, layoutmuligheder og placering af moduler. Du vil selv komme til at arbejde i programmet, så du får en fornemmelse af, hvor stor handlefrihed programmet giver.

Udbytte fra kurset

  • Lær hvordan du opbygger en professionel hjemmeside i Joomla
  • Lær hvordan du via designskabeloner, moduler og konfigurationsmuligheder kan opbygge hjemmesiden, præcis som du ønsker
  • Bliv introduceret til, hvordan du kan arbejde med søgemaskineoptimering i Joomla
  • Bliv klædt på til selv at kunne opbygge hjemmesider i Joomla efter kurset
Joomla kursus

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale
Tilfredshedsgaranti

OBS!

OBS! Joomla afholdes kun som skræddersyet forløb, hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed. Læs mere her.

Underviseren kontakter dig inden kurset

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

Små hold - maks. 5 deltagere

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer.

Skræddersyede kurser

Vi holder skræddersyede kurser i Joomla for min. 3 medarbejdere fra samme virksomhed.

Udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du vil kontaktes af underviseren.

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Praktisk Information

  • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
  • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
  • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
  • Tilfredshedsgaranti
  • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
  • Kræver intet forudgående kendskab til Joomla

Hvad tidligere deltagere siger om kurset

privat person

Birgitte
Deltager på Joomla

five stars review

På Joomla kurset vil du lære om…

Introduktion til Joomla

Kurset er målrettet nybegyndere i Joomla. Vi begynder helt fra bunden, når vi gennemgår Joomlas mange konfigurations- og indstillingsmuligheder. I løbet af kurset vil du få rig mulighed for selv at arbejde i Joomla, så du opnår en forståelse for programmets opbygning, arbejdet med moduler og installation af Joomla.

Installation og templates

Vi hjælper dig godt fra start med din nye hjemmeside. Som en del af kurset vil du blive introduceret til, hvordan du kommer i gang med din hjemmeside. Vi introducerer dig til alle trin i installationsprocessen og viser, hvordan du kan implementere et tema, der kan hjælpe dig i designfasen, så hjemmesiden bliver, som du ønsker.

Backenden

Joomla har langt flere konfigurationsmuligheder end for eksempel WordPress. Det betyder ikke, at du skal opgive Joomla, selvom du er nybegynder. Hvor WordPress ind imellem har sine begrænsninger, har Joomla langt større handle- og designfrihed. Men det indebærer naturligvis også en backend, der kræver en mere udførlig indføring.

Opret og tilpas moduler

Når du skal opbygge din hjemmeside, vil du komme til at arbejde med både oprettelse og tilpasning af moduler. I løbet af kurset vil du få praktisk erfaring med at arbejde med moduler, mens du opbygger din hjemmeside. Du vil få vist konkrete eksempler på, hvordan du kan komme godt fra start med modulopbygning på din hjemmeside.

Billeder og filer

En stor del af en hjemmeside udgøres af det grafiske udtryk og design. Derfor vil du også lære, hvordan du indsætter billeder og filer på din hjemmeside, så den fremstår professionel rent visuelt. Du vil komme til at arbejde med forskelligt billedmateriale, f.eks. sliderbilleder, produktbilleder og baggrundsbilleder, så du kan skabe liv på din hjemmeside.

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logo

"3 vigtige funktioner og værktøjer i Joomla"

Af Simon Vinther, ekspert i Joomla og webdesign

Templates

Ligesom i WordPress kan du hente forskellige templates, der gør det lettere for dig at opbygge din hjemmeside. Templates er en form for skabelon eller struktur over din hjemmeside. I Joomla kan du ændre og redigere i det valgte template, så du opnår det ønskede resultat. Du kan finde mange forskellige templates, nogle mere kreative og farvestrålende end andre.

Moduler

I Joomla vil en side altid bestå af en række moduler, som du kan fylde indhold ind i. Modulerne kan forklares som forskellige kasser. De fleste elementer på din hjemmeside vil være placeret i moduler, eksempelvis menubjælken og dit logo. Hvordan modulerne er placeret afhænger af, hvilken template du har valgt. Moduler tilfører ekstra funktionalitet til Joomla.

Udvidelser

Når du arbejder i Joomla, kan det være en fordel at hente forskellige udvidelser, som kan gøre dit arbejde lettere. Langt de fleste af disse udvidelser er gratis. Du kan blandt andet hente en udvidelse, der gør det let for dig at lave en backup af din hjemmeside. Det kan også være en idé at hente udvidelsen Joomla Content Editor, der gør det muligt at uploade billeder direkte i de indlæg, du arbejder i.