facebook1pximg
Kursusfabrikkens blog

Inspiration til arbejdet i InDesign

Inspiration til indesign
InDesignskills

indesignskills.com

Indesignskills.com drives af en gruppe engelske, grafiske designere og har til sigte at bidrage med læring og inspiration til InDesign. På siden finder du guides, inspiration til grafisk design og gratis skabeloner til InDesign.   

Dafont

Dafont.com

Hvis du gerne vil have, at dit projekt skal adskille sig fra andres arbejde, kan du sætte et personligt præg på det ved at anvende en særlig skrifttype. Dafont er en hjemmeside, hvor du gratis kan søge og downloade skrifttyper. Skrifttyperne kan installeres på din computer, hvorefter de kan anvendes til dine projekter.

COLOURlovers

Colourlovers.com

På Colourlovers kan du søge inspiration til farvepaletter og farvekoder. Hjemmesiden har forskellige menuer, som hjælper dig med at finde spændende farver til projekter lignende dit. Desuden kan du se, hvilke farver der trender for tiden.

InDesignsecrets

indesignsecrets.com

På indesignsecrets.com finder du et hav af tips, teknikker og guides til InDesign. Som gratis medlem får du blandt andet adgang til InDesign Podcasts og et nyhedsbrev med ”Ugens InDesign tip”.  Der bliver også udgivet et online magasin, som du kan købe på siden.

Flaticon

Flaticon.com

Denne hjemmeside tilbyder et hav af grafiske vektorikoner i forskellige formater. Det er muligt at downloade ikonerne gratis, og give designerne bag ikonerne feedback. Er man ikke interesseret i at give feedback, kan man blot lade være - eller købe et abonnement til $9.99 pr. måned...

Stocklayouts

Stocklayouts.com

Her kan du finde utallige designskabeloner, for eksempel brochuredesigns, designskabeloner til nyhedsbreve, plakatdesigns, visitkort mm. Hjemmesiden tilbyder et lille udvalg af gratis skabeloner og et bredt udvalg af betalte skabeloner, som kan bruges professionelt.

StockInDesign

stockindesign.com

På denne hjemmeside er det muligt at downloade gratis skabeloner til bøger, magasiner mm. Efter download kan skabelonerne nemt redigeres i InDesign, så man kan sætte sit personlige præg. Det er derefter muligt at indsende sine designs og få feedback på dem gennem sidens sociale netværk.

Tag et grafisk kursus og bliv dygtig til flotte designs

indesign kursus
indesign udvidet kursus
photoshop kursus
Illustrator kursus

Del siden med dit netværK

Seneste udgivelser på Kursusfabrikkens blog