Gratis e-bog: Værktøjer til online markedsføring

E-bog: Værktøjer til online markedsføring

Vi har efterhånden prøvet mange forskellige programmer og værktøjer til online markedsføring. Og det er bare ikke alle værktøjer, der er lige gode. Nogle tager mere tid, end de giver, og andre virker bare ikke helt efter hensigten. Men der er også mange programmer, der faktisk kan hjælpe dig i dit arbejde med online markedsføring. Dem har vi nu samlet i en gratis e-bog.

E-bog: Få de bedste værktøjer til online markedsføring

Der findes et hav af brugervenlige, smarte og nye programmer til online markedsføring. Ulempen ved de mange programmer er dog, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke programmer der faktisk vil optimere og effektivisere dit arbejde. Derfor har vi udarbejdet en gratis e-bog med de 10 bedste værktøjer til online markedsføring. Og ikke nok med det… Du får også en oversigt over, hvad der, efter vores bedste overbevisning, er de allerbedste online planlægningsprogrammer. Med disse værktøjer ved hånden kan du nemt og effektivt optimere dit arbejde.

Gratis e-bog: Værktøjer til online markedsføring
Hent din e-bog her!

Værktøjer til online markedsføring

I e-bogen kan du samlet finde 20 forskellige værktøjer til online markedsføring og planlægning af dit arbejde. Hvilke værktøjer, der er til størst gavn, vil naturligvis variere fra person til person. Derudover vil der også være nogle, der er bedst egnet til enten små eller store virksomheder. Men ikke desto mindre vil der i e-bogen med garanti være flere værktøjer, som passer til netop dine og virksomhedens behov.

I e-bogen vil du blandt andet blive præsenteret for:

Evernote

Evernote er meget mere end en udførlig to-do liste. Med Evernote kan du opbygge digitale arbejdsrum, enten til dig selv eller til et team. Du kan lave tjeklister/to-do lister, skrive noter, samle alt materiale, f.eks. filer, billeder og research, give feedback til dine kolleger og meget, meget mere. Evernote fungerer på flere forskellige platforme, og det er derfor let at holde styr på dit arbejde, uanset om du bruger en tablet, iPad eller en iPhone.

Slack/Podio

Slack og Podio kan langt hen ad vejen det samme. Begge programmer er geniale som kommunikations- og projektstyringsværktøjer. I programmerne kan du lave forskellige projektstyringsmapper; private eller offentlige, og du kan nemt og effektivt kommunikere med dine kolleger via samtaler, der langt hen ad vejen minder om Messenger. Derudover kan du også samle filer, projektbeskrivelser og materiale i relevante lister, hvor alle medlemmer har mulighed for at kommentere og give feedback.

Google Search Console

Google Search Console (tidligere Google Webmaster Tools) er et gratis værktøjer fra Google, som leverer data og analyser, så du kan forbedre din hjemmesides synlighed på Google. I Search Console kan du blandt andet undersøge indekseringsstatus, Robots.txt, indgående links mm. Det er et genialt og brugervenligt værktøj til at undersøge, hvordan Google læser din side.

SEMrush

Det sidste værktøj, vil vil fremhæve fra e-bogen, er SEMrush. Når du arbejder med online markedsføring, er SEMrush et uundværligt værktøj. Med SEMrush kan du undersøge dine konkurrenter, både i forhold til AdWords og i forhold til SEO. Du har blandt andet mulighed for at undersøge og dykke ned i dine konkurrenters trafik, trafikkanaler og meget mere.

Hent din e-bog allerede i dag

Hvis du er nysgerrig efter at kende andre smarte og uundværlige værktøjer til online markedsføring, vil vi råde dig til at downloade vores e-bog om værktøjer til online markedsføring her. I e-bogen finder du en samlet oversigt over de 20 bedste værktøjer til online markedsføring og planlægning af dit arbejde.

God arbejdslyst!