facebook1pximg
kursusfabrikken logo
Kontakt

Find dit næste job gennem de sociale medier

Find dit næste job gennem de sociale medier

“Find dit næste job gennem de sociale medier” er en e-bog, som er udarbejdet af Kursusfabrikken. I bogen vil du lære, hvordan du sikrer, at dine digitale fodspor og online profiler er med til at styrke dine chancer for at lande drømmejobbet – frem for at svække dem.

Du vil lære, hvordan du profilerer dig professionelt online, og hvordan du skaber værdifulde online netværk, der kan føre dig til dit næste job. Bogen omhandler blandt andet:

  • Hvorfor er min online identitet så vigtig?
  • Sociale medier: Sådan skal du bruge sociale medier i din jobsøgning
  • Introduktion til privatindstillinger på Facebook og Instagram
  • En udførlig guide til opsætning og optimering af din LinkedIn-profil
  • Rekrutteringsstatistik: Sådan finder virksomheder deres nye medarbejdere
  • Introduktion til at udvide dit netværk

Med “Find dit næste job gennem de sociale medier” vil du få konkrete råd til, hvordan du skaber en stærk online profil.

Online markedsføring - den store grundbog

Hvis du er interesseret i at lære mere om online markedsføring, kan du også købe bogen “Online markedsføring – den store grundbog”. Bogen er skrevet som en praktisk guide, som du kan have ved hånden i dit online markedsføringsarbejde. Du kan blandt andet lære om Google Ads, Analytics, SEO, Sociale medier, E-mail markedsføring og meget, meget mere.

Læs om bogen her
find job sociale medier
Læs vilkår og betingelser

Ved at give os dit samtykke, siger du ”Ja tak” til via e-mail at modtage gode tilbud og nyheder inden for digital markedsføring og kursusafholdelse. Samtidig giver du os tilladelse til at gemme og bruge oplysninger om dig. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet og tilbagekalde dit samtykke til behandling af persondata. Du kan læse meget mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger her.

Kursusfabrikken ApS