facebook1pximg
kursusfabrikken logo
Kontakt

Den digitale værktøjskasse

De 10 bedste værktøjer til online markedsføring og planlægning af dit arbejde

“Den digitale værktøjskasse” er en e-bog, som er udarbejdet af Kursusfabrikken. Vi har samlet en liste over de 10 bedste værktøjer til online markedsføring. Og ikke nok med det… Du får også en oversigt over, hvad der, efter vores bedste overbevisning, er de allerbedste online planlægningsprogrammer.

Med disse værktøjer ved hånden kan du nemt og effektivt optimere og professionalisere dit arbejde med online markedsføring.

I e-bogen vil vi præsentere dig for uundværlige, digitale værktøjer til:

  • Google Ads og SEO
  • At scanne nettet
  • Sociale medier
  • Infografik
  • Koordinering, teams og projektledelse
  • Intern kommunikation mm.

Vi håber, at du vil få stor glæde af de værktøjer, vi har samlet her i e-bogen. Værktøjerne er, efter vores overbevisning, de allerbedste værktøjer inden for online markedsføring.

Online Markedsføring - Den store grundbog

Hvis du ønsker mere information om de forskellige markedsføringsdiscipliner, kan du købe vores bog “Online markedsføring – den store grundbog”. I bogen kan du blive klogere på online markedsføring og få uddybende beskrivelser og guides til, hvordan du opretter, anvender og vedligeholder forskellige markedsføringstiltag.

Læs om bogen her
digital værktøjskasse
Læs vilkår og betingelser

Ved at give os dit samtykke, siger du ”Ja tak” til via e-mail at modtage gode tilbud og nyheder inden for digital markedsføring og kursusafholdelse. Samtidig giver du os tilladelse til at gemme og bruge oplysninger om dig. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet og tilbagekalde dit samtykke til behandling af persondata. Du kan læse meget mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger her.

Kursusfabrikken ApS