facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Kursus i grafisk facilitering

Styrk din rolle som formidler med et kursus i grafisk facilitering, som hjælper dig med at skabe engagerende præsentationer, der gør dit budskab mere forståeligt og overbevisende.

Billeder siger mere end tusinde ord. Op mod 80% af os tænker i billeder, og det er nemmere at forstå det abstrakte, når det er muligt at ”se det for sig”. På kurset i grafisk facilitering lærer du om visuelle virkemidler, som kan forenkle kompliceret indhold og fastholde opmærksomheden hos tilhørerne så dine præsentationer får større gennemslagskraft og dermed en øget effekt.

Dit udbytte

  • Du lærer at visualisere jeres ideer og brainstorms
  • Du får grundlæggende færdigheder i farvelægning og tegneteknik
  • Tips og tricks til teknikker, som gør, at du tegner og skriver hurtigt
  • Du lærer at formidle budskaber effektivt og hurtigt med illustrationer og tegninger
  • En bedre måde at formidle komplekse projekter og processer på
Grafisk facilitering

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Incl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Skræddersyet kursus

Dette kursus afholdes udelukkende som skræddersyet forløb. Kontakt os helt uforpligtende og modtag et skræddersyet tilbud, tilpasset jeres behov og ønsker.

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
  • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

På kurset i Grafisk facilitering vil du lære om…

Hvad er grafisk facilitering?

Grafisk facilitering er et effektivt værktøj, der gør det nemmere at forstå abstrakt og kompliceret indhold, ved at visualisere det i et sprog som alle forstår. Grafisk facilitering er med andre ord et ekstra værktøj til dig som formidler, hvor tegninger og illustrationer engagerer tilhørerne, så de helt naturligt har nemmere ved at følge med, og huske indholdet af din præsentation.

Alle kan tegne

Alle kan tegne, også selvom du tvivler på dine egne evner i at tegne. På kurset kommer du til at lære de grundlæggende elementer og teknikker, som bruges i grafisk facilitering. Efter kurset vil du derfor nemt kunne tegne illustrationer på plancher og i præsentationer, på ganske få minutter.

Hvad kan grafisk facilitering?

Grafisk facilitering hjælper dig til at blive en bedre facilitator, fordi du får flere muligheder for at kommunikere, når du bruger billeder og illustrationer i dine præsentationer. Synet er vores mest dominerende sans, og langt de fleste af os husker i billeder. Med grafisk facilitering kan du illustrere essensen af dine budskaber, så de er meget lettere at forstå og huske, end hvis udelukkende bruger tekst og tale.

Få det fulde overblik

På vores skræddersyede kursus kan I være med til at vælge, hvad I gerne vil dykke ned i. Har I konkrete emner og problemstillinger, I gerne vil blive bedre til at formidle, hjælper vi jer med at skabe en værktøjskasse af illustrationer og tegninger, der passer til netop jeres virksomhed. Det er helt op til jer, hvordan kurset skal sammensættes.

Fuldt udbytte

På alle vores dagskurser kører vi med små hold med maks. fem deltagere. Det betyder, at der er god tid til den enkelte og til at stille spørgsmål undervejs. Som en del af konceptet vil underviseren altid kontakte dig inden kurset for at spørge ind til dine ønsker og behov. Derfor vil hvert enkelt kursus, så vidt muligt, blive skræddersyet efter de enkelte kursister.

Kursusfabrikken - nye kompetencer med succes

socialbadge
socialbadge

Anmeldelserne opdateres live fra Facebook og Google

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo
Kursusfabrikken ApS