facebook1pximg

Kursus i grafisk facilitering

Styrk din rolle som formidler med et kursus i grafisk facilitering, som hjælper dig med at skabe engagerende præsentationer, der gør dit budskab mere forståeligt og overbevisende.

Billeder siger mere end tusinde ord. Op mod 80% af os tænker i billeder, og det er nemmere at forstå det abstrakte, når det er muligt at ”se det for sig”. På kurset i grafisk facilitering lærer du om visuelle virkemidler, som kan forenkle kompliceret indhold og fastholde opmærksomheden hos tilhørerne så dine præsentationer får større gennemslagskraft og dermed en øget effekt.

Dit udbytte

 • Du lærer at visualisere jeres ideer og brainstorms
 • Du får grundlæggende færdigheder i farvelægning og tegneteknik
 • Tips og tricks til teknikker, som gør, at du tegner og skriver hurtigt
 • Du lærer at formidle budskaber effektivt og hurtigt med illustrationer og tegninger
 • En bedre måde at formidle komplekse projekter og processer på
Grafisk facilitering

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale
Tilfredshedsgaranti
OBS! Grafisk facilitering afholdes kun som skræddersyet forløb, hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed. Læs mere her.

Hvorfor skal du tage et kursus hos Kursusfabrikken?

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Personlige behov

Underviseren kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Små hold med maks. 5 deltagere. Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

3 fra samme virksomhed?

Hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed, laver vi et skræddersyet forløb, kun til jer.

Skræddersyede kurser

Vi holder skræddersyede kurser i Grafisk facilitering for min. 3 medarbejdere fra samme virksomhed.

Udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du vil kontaktes af underviseren.

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Praktisk information

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kurset kræver ingen forudgående tegnefærdigheder

Vi anbefaler også

Vi har flere forskellige kurser inden for præsentations teknik og grafisk design. Vi har f.eks. et dagskursus i Powerpoint og præsentationsteknik og et 2-dages kursus i Adobe Illustrator. Se vores fulde kursusudbud her.

På kurset i Grafisk facilitering vil du lære om…

Hvad er grafisk facilitering?

Grafisk facilitering er et effektivt værktøj, der gør det nemmere at forstå abstrakt og kompliceret indhold, ved at visualisere det i et sprog som alle forstår. Grafisk facilitering er med andre ord et ekstra værktøj til dig som formidler, hvor tegninger og illustrationer engagerer tilhørerne, så de helt naturligt har nemmere ved at følge med, og huske indholdet af din præsentation.

Alle kan tegne

Alle kan tegne, også selvom du tvivler på dine egne evner i at tegne. På kurset kommer du til at lære de grundlæggende elementer og teknikker, som bruges i grafisk facilitering. Efter kurset vil du derfor nemt kunne tegne illustrationer på plancher og i præsentationer, på ganske få minutter.

Hvad kan grafisk facilitering?

Grafisk facilitering hjælper dig til at blive en bedre facilitator, fordi du får flere muligheder for at kommunikere, når du bruger billeder og illustrationer i dine præsentationer. Synet er vores mest dominerende sans, og langt de fleste af os husker i billeder. Med grafisk facilitering kan du illustrere essensen af dine budskaber, så de er meget lettere at forstå og huske, end hvis udelukkende bruger tekst og tale.

Få det fulde overblik

På vores skræddersyede kursus kan I være med til at vælge, hvad I gerne vil dykke ned i. Har I konkrete emner og problemstillinger, I gerne vil blive bedre til at formidle, hjælper vi jer med at skabe en værktøjskasse af illustrationer og tegninger, der passer til netop jeres virksomhed. Det er helt op til jer, hvordan kurset skal sammensættes.

Fuldt udbytte

På alle vores dagskurser kører vi med små hold med maks. fem deltagere. Det betyder, at der er god tid til den enkelte og til at stille spørgsmål undervejs. Som en del af konceptet vil underviseren altid kontakte dig inden kurset for at spørge ind til dine ønsker og behov. Derfor vil hvert enkelt kursus, så vidt muligt, blive skræddersyet efter de enkelte kursister.

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logo