facebook1pximg
kursusfabrikken logo
Kontakt

Guide til e-mail markedsføring og MailChimp

Nyhedsbreve med MailChimp: Guide til e-mail markedsføring og MailChimp

Arbejder du med e-mail markedsføring, eller skal du i gang med at udsende nyhedsbreve? Så er MailChimp det program, du skal bruge.

MailChimp er et af de mest brugervenlige, og derfor anbefalelsesværdige, programmer til udsendelse af nyhedsbreve.

I denne guide introducerer vi brugerfladen i MailChimp og viser, hvordan du kan bruge programmet til at udsende dine nyhedsbreve på en effektiv og organiseret måde.

I guiden vil vi blandt andet komme ind på:

  • Brugerfladen i MailChimp (Dashboard og menulinje)
  • Lister, opbygning af lister, grupper og segmentering
  • Kampagner, opbygning af kampagner og opret din første kampagne
  • Templates: Forskellige muligheder og designs
  • Rapporter og aflæsning af nøgletal

Efter du har læst guiden, vil du have opnået en forståelse for, hvad MailChimp er, og hvordan du arbejder i programmet, så du kan få succes med dine nyhedsbreve.

Online Markedsføring - Den store grundbog

Hvis du er interesseret i at lære mere om online markedsføring, kan du også købe bogen “Online markedsføring – den store grundbog”. Bogen er skrevet som en praktisk guide, som du kan have ved hånden i dit online markedsføringsarbejde. Du kan blandt andet lære om Google Ads, Analytics, SEO, Sociale medier, E-mail markedsføring og meget, meget mere.

Læs om bogen her
Nyhedsbreve med Mailchimp
Læs vilkår og betingelser

Ved at give os dit samtykke, siger du ”Ja tak” til via e-mail at modtage gode tilbud og nyheder inden for digital markedsføring og kursusafholdelse. Samtidig giver du os tilladelse til at gemme og bruge oplysninger om dig. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet og tilbagekalde dit samtykke til behandling af persondata. Du kan læse meget mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger her.

Kursusfabrikken ApS