Digital markedsføring

Styrk dine digitale kompetencer med et 8 ugers uddannelsesforløb i digital markedsføring

Vil du gerne kunne varetage virksomhedens digitale markedsføring og sociale medier? Med et uddannelsesforløb i digital markedsføring bliver du opkvalificeret inden for den digitale verden.

I en mere og mere digitaliseret tid er der kommet endnu større fokus på digitale medier og markedsføring. Medarbejdere skal uddannes til at kunne varetage virksomhedens digitale kommunikation og markedsføring og derigennem skabe endnu større værdi.

Kurset i digital markedsføring er for dig, der ønsker at blive opkvalificeret inden for den digitale verden så du styrker dine egne kompetencer og din arbejdsplads digitale tilstedeværelse.

Du lærer at anvende relevante programmer og værktøjer i arbejdet med digital markedsføring og effektmåling. Lær blandt andet at skrive fængende tekster til sociale medier, nyhedsbreve og Google. Bliv fortrolig med betegnelser som AdWords, SEO og Google Analytics, og få redskaber til at måle på dine resultater.

Det kræver ikke noget kendskab til digital markedsføring for at kunne deltage på uddannelsesforløbet.

Uddannelsesdatoer i Aarhus

Uddannelsesforløb i Aarhus
Kontakt os for dato

Pris 9.900 kr. ekskl. moms.

Få dette kursus betalt

Er du beskæftiget og faglært eller ufaglært? Få kurset betalt gennem omstillingsfonden.

Læs mere her

omstillingsfonden - kursusfabrikken.dk

Fordele for dig og din arbejdsplads:

Der er klare fordele for både dig og din arbejdsgiver i denne form for opkvalificering af kompetencer

 • Du bliver opkvalificeret og får nye kompetencer som vil skabe nye muligheder i dit arbejde og stille dig stærkere fagligt
 • Din arbejdsgiver får en medarbejder med flere kompetencer i rygsækken, større motivation og som kan skabe mere værdi for virksomheden
 • Du har mulighed for at få kurset betalt igennem omstillingsfonden, hvis du er faglært eller ufaglært og er i beskæftigelse
 • Din arbejdsgiver kan formentlig få støtte til tabt arbejdsfortjeneste (SVU)
 • Dine nye kompetencer kan styrke virksomhedens digitale tilstedeværelse, hvilket i sidste ende vil kunne mærkes på bundlinjen
 • Din arbejdsgiver kan fastholde en endnu dygtigere medarbejder på arbejdspladsen og give dig nye faglige udfordringer og arbejdsopgaver

Ring mig op

– Vil du vide mere om vores uddannelsesforløb i digital markedsføring?

100% UFORPLIGTENDE

Det er uforpligtende at tilmelde sig dette 8 ugers uddannelsesforløb hos Kursusfabrikken. Du reserverer blot en plads på holdet.

Faget udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus - omstillingsfonden - kursusfabrikken.dk

Hvad er inkluderet?

 • Sociale medier

  Du lærer at varetage virksomhedens sociale medier og annoncering på sociale medier

 • Google Analytics certificering inkl. testforberedelse

  Du får mulighed for at tage Googles officielle Google Analytics certificering under forløbet.

 • Afvikling af kampagner på AdWords

  Du lærer at opsætte dine egne kampagner på Google AdWords til forskellige webshops.

 • Materialer

  “Online markedsføring – den store grundbog” af Anders Hingeberg, Jakob Hebsgaard & Camilla Kjærsgaard (2018)

kursusfabrikken online markedsføring

Hvad siger andre om faget

”Jeg har deltaget på forløbet Digital Markedsføring på Kursusfabrikken og er ualmindeligt godt tilfreds. Forløbet har været velstruktureret og spækket med alt, jeg kunne ønske mig af redskaber til – og viden omkring, hvordan man kan gøre sig positivt bemærket online. Så – Tak til Kursusfabrikken og underviser Anders H. Kristensen for et super forløb, hvor der ikke manglede noget – heller ikke kage!”

Tabita, KUNSTEN.NU

“Jeg har netop afsluttet et super forløb med Digital Markedsføring med Anders Kristensen fra Kursusfabrikken som underviser. Det var en intensivt forløb, hvor vi fik de nyeste digitale redskaber til bl.a. at kunne lave online strategier, SEO, Google AdWords, Google Analytics, websiteoptimering og nyhedsbreve.”

Randi, Frontend Developer, PICOPUBLISH

”Jeg har netop færdiggjort forløbet ‘Digital Markedsføring’ hos Kursusfabrikken, og jeg kan varmt anbefale det. Mit kendskab til online markedsføring var særdeles begrænset inden forløbet, men kurset har givet mig kompetencer til at arbejde med bl.a. SEO, Google Adwords, Google Analytics, produktion af nyhedsbreve og meget mere. Tak for et godt forløb og særligt tak til Anders H. Kristensen for god og kompetent undervisning.”

Peter

Fagets moduler

Uddannelsen er delt op i 8 moduler. Klik på de enkelte moduler herunder for at læse mere.

Introduktion til digital markedsføring og uddannelsesforløbet

I det første modul vil du blive introduceret til uddannelsesforløbet, de kommende moduler, underviser og vores portal Kursusfabrikken Plus. Derudover vil du opnå et overordnet kendskab til digital markedsføring, sociale medier og forbrugerne anno 2018. Du vil også blive præsenteret for hvordan man kan lave en digital markedsføringsstrategi.

Søgemaskineoptimering – Gør jeres virksomhed synlig på Google

Søgemaskineoptimering (SEO) handler i sin enkelthed om at optimere ens hjemmeside, hvor målet er at ligge højt i søgemaskinerne. Når man søger på Google viser de kun de mest relevante resultater i toppen og det er derfor vigtigt, at Google er i stand til at finde din hjemmeside så den bliver vist førend dine konkurrenters hjemmesider.
I dette modul lærer du, hvordan du strategisk arbejder med SEO og hvordan du trin-for-trin kan optimere en hjemmeside. Derudover vil du blive introduceret til brugbare værktøjer, som du kan bruge til at følge din placeringsudvikling.

Google AdWords – Få flere kunder med effektive annoncer på Google

I dette modul opnår du et stort kendskab til Google AdWords, som bruges til betalt annoncering på Google. Du lærer hvordan du opbygger, vedligeholder og optimerer forskellige kampagnetyper. Du vil også blive undervist i søgeordsplanlægning og mobilannoncering, så du selv kan opbygge relevante kampagner på de forskellige netværk for din virksomhed.

Sociale medier – Mød kunderne på deres hjemmebane

I dette modul vil du blive introduceret til de mest udbredte sociale medier, for eksempel Facebook og LinkedIn. Formålet med modulet er at gøre dig i stand til at kunne varetage kommunikative opgaver på sociale medier, og lære dig, hvordan man udarbejder en social medie-strategi så man kan øge kendskabet til en virksomhed. Derudover vil du også blive præsenteret for forskellige annonceringsmuligheder på LinkedIn og Facebook.

E-mail-markedsføring – Lav nyhedsbreve der sælger

Du vil blive introduceret til e-mail markedsføring og det store forretningspotentiale, kanalen omfatter. Du vil lære, hvordan du skriver nyhedsbreve, laver fængende overskrifter, der får modtagerne til at åbne dine nyhedsbreve, og hvordan du skal opbygge og vægte indholdet. Bliv klogere på, hvordan du finder indhold til dine nyhedsbreve og sikrer, at det bliver en vigtig indtjeningskanal i jeres virksomhed. I modulet vil du også blive introduceret til de mest udbredte mailprogrammer, som du kan bruge i arbejdet med nyhedsbreve.

Google Analytics – Effektmåling af digital kommunikation

På dette modul arbejdes med effektmåling af digital markedsføring med udgangspunkt i Google Analytics, hvilket er et meget værdifuldt analyseværktøj for enhver  forretning. Du lærer hvordan du kan måle på trafikken på jeres hjemmeside. Du kan blandt andet måle på trafikmønstre, besøgstid, navigations-stier og meget mere. På den måde kan du finde ud af, hvad der virker og – måske endnu vigtigere – hvad der ikke virker, så du kan optimere jeres forretning. Du får praktisk erfaring med at arbejde i Google Analytics og at aflæse nøgletal og rapporter. Derudover vil dagen også byde på forberedelse til certificeringstesten, som er den officielle certificering fra Google.

Google Analytics certificering

Du har mulighed for at slutte forløbet af med en certificering i Google Analytics, hvilket er et stort plus over for din arbejdsgiver. Certificeringen er den officielle certificering fra Google, og vi sørger naturligvis for, at du er godt klædt på, inden du skal tage certificeringen.

Opsummering og forberedelse til eksamen

Det sidste modul er et afsluttende modul, hvor der vil være opsummering af de emner vi har været igennem på uddannelsesforløbet. Derudover vil der være afsat tid til eksamensforberedelse og evaluering af kursusforløbet.

omstillingsfonden - kursusfabrikken.dk

Underviserne bag

Anders er medforfatter til bogen ”Online Markedsføring – den store grundbog” og medejer af kursusfabrikken.dk. Han har siden 2011 beskæftiget sig med online markedsføring, online forretningsudvikling og undervist virksomheder i at udnytte og maksimere deres potentiale online. Med i bagagen har han en MA. i Corporate Communication, samt en række Google certificeringer inden for AdWords og Analytics.

Anders H. Kristensen, Online marketing specialist

Asger arbejder som underviser og online marketing konsulent hos Kursusfabrikken. Han har i de seneste år arbejdet med forskellige discipliner inden for online marketing og har blandt andet erfaring med SEO, AdWords, Analytics og Sociale medier.
Asger er uddannet Cand. Mag. i Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet.

Asger Møller Dombernowsky, Online marketing specialist

Bonusmateriale

ADGANG TIL DIGITALE VÆRKTØJER

Bliv en haj til sociale medier, SEO, Google AdWords og Google Analytics. Du vil lære at bruge relevante værktøjer og blive i stand til at analysere, udarbejde og varetage digitale markedsføringsopgaver.

GOOGLE ANALYTICS CERTIFICERING

Du lærer at arbejde med Google Analytics, som er et meget værdifuldt analyseværktøj for enhver forretning. Du har mulighed for at slutte forløbet af med en certificering i Google Analytics som giver dig en bred forståelse for programmet.

Praktisk info

Herunder finder du en lang række informationer om kurset. Klik på de enkelte punkter i boksens venstre side for at få mere at vide om emnet.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål eller vil du vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. 61 66 76 28.

Kursusfabrikken er

kursusfabrikken er google partner

Hvor er det henne?

Erhvervsakademi Aarhus - omstillingsfonden - kursusfabrikken.dk

OBS: Tilmeldingen er ikke bindende. Du reserverer bare en plads på holdet.

Tilmeld dig her

Er du i tvivl om noget?

 • Vi sørger for alt det praktiske

  Vi sikrer, at du får de nødvendige blanketter og hjælper dig med at udfylde dem.

 • Ring, chat eller skriv til os

  Vi er til stede på chat, tlf. 61 66 76 28 eller email info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.