facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon

Digital markedsføring

Styrk dine digitale kompetencer med et 8 ugers uddannelsesforløb i digital markedsføring

Vil du gerne kunne varetage virksomhedens digitale markedsføring og sociale medier? Med et uddannelsesforløb i digital markedsføring bliver du opkvalificeret inden for den digitale verden.

I en mere og mere digitaliseret tid er der kommet endnu større fokus på digitale medier og markedsføring. Medarbejdere skal uddannes til at kunne varetage virksomhedens digitale kommunikation og markedsføring og derigennem skabe endnu større værdi.

Kurset i digital markedsføring er for dig, der ønsker at blive opkvalificeret inden for den digitale verden så du styrker dine egne kompetencer og din arbejdsplads digitale tilstedeværelse.

Du lærer at anvende relevante programmer og værktøjer i arbejdet med digital markedsføring og effektmåling. Lær blandt andet at skrive fængende tekster til sociale medier, nyhedsbreve og Google. Bliv fortrolig med betegnelser som AdWords, SEO og Google Analytics, og få redskaber til at måle på dine resultater.

Det kræver ikke noget kendskab til digital markedsføring for at kunne deltage på uddannelsesforløbet.

Information om omstillingsfonden

Fordele for dig og din arbejdsplads:

Der er klare fordele for både dig og din arbejdsgiver i denne form for opkvalificering af kompetencer

  • Du bliver opkvalificeret og får nye kompetencer som vil skabe nye muligheder i dit arbejde og stille dig stærkere fagligt
  • Din arbejdsgiver får en medarbejder med flere kompetencer i rygsækken, større motivation og som kan skabe mere værdi for virksomheden
  • Du har mulighed for at få kurset betalt igennem omstillingsfonden, hvis du er faglært eller ufaglært og er i beskæftigelse
  • Din arbejdsgiver kan formentlig få støtte til tabt arbejdsfortjeneste (SVU)
  • Dine nye kompetencer kan styrke virksomhedens digitale tilstedeværelse, hvilket i sidste ende vil kunne mærkes på bundlinjen
  • Din arbejdsgiver kan fastholde en endnu dygtigere medarbejder på arbejdspladsen og give dig nye faglige udfordringer og arbejdsopgaver

Uddannelsesdatoer i Aarhus

Uddannelsesforløb i Aarhus.

Kontakt os for dato
Tlf: 61 66 76 28

9.900 kr. ekskl. moms

Få dette kursus betalt

Er du beskæftiget og faglært eller ufaglært? Få kurset betalt gennem omstillingsfonden.

Læs mere her

Faget udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus

Aarhus erhvervsakademi

Fagets indhold

Uddannelsen er delt op i 8 moduler. Læse mere om de enkelte moduler nedenfor.

Introduktion og strategi

I det første modul vil du blive introduceret til uddannelsesforløbet, de kommende moduler, underviser og vores portal Kursusfabrikken Plus. Derudover vil du opnå et overordnet kendskab til digital markedsføring, sociale medier og forbrugerne anno 2018. Du vil også blive præsenteret for hvordan man kan lave en digital markedsføringsstrategi.

SEO - Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (SEO) handler i sin enkelthed om at optimere ens hjemmeside, hvor målet er at ligge højt i søgemaskinerne. Når man søger på Google viser de kun de mest relevante resultater i toppen og det er derfor vigtigt, at Google er i stand til at finde din hjemmeside så den bliver vist førend dine konkurrenters hjemmesider. Du lærer at arbejde strategiskmed SEO, så du trin-for-trin kan optimere en hjemmeside. Derudover vil du blive introduceret til brugbare værktøjer, som du kan bruge til at følge din placeringsudvikling.

Google Ads

I dette modul opnår du et stort kendskab til Google AdWords, som bruges til betalt annoncering på Google. Du lærer hvordan du opbygger, vedligeholder og optimerer forskellige kampagnetyper. Du vil også blive undervist i søgeordsplanlægning og mobilannoncering, så du selv kan opbygge relevante kampagner på de forskellige netværk for din virksomhed.

Sociale medier

I dette modul vil du blive introduceret til de mest udbredte sociale medier, for eksempel Facebook og LinkedIn. Formålet med modulet er at gøre dig i stand til at kunne varetage kommunikative opgaver på sociale medier, og lære dig, hvordan man udarbejder en social medie-strategi så man kan øge kendskabet til en virksomhed. Derudover vil du også blive præsenteret for forskellige annonceringsmuligheder på LinkedIn og Facebook.

E-mail markedsføring

Du vil blive introduceret til e-mail markedsføring og det store forretningspotentiale, kanalen omfatter. Du vil lære, hvordan du skriver nyhedsbreve, laver fængende overskrifter, der får modtagerne til at åbne dine nyhedsbreve, og hvordan du skal opbygge og vægte indholdet. Bliv klogere på, hvordan du finder indhold til dine nyhedsbreve og sikrer, at det bliver en vigtig indtjeningskanal i jeres virksomhed. I modulet vil du også blive introduceret til de mest udbredte mailprogrammer, som du kan bruge i arbejdet med nyhedsbreve.

Google Analytics

Lær at arbejde med effektmåling af digital markedsføring med udgangspunkt i Google Analytics, hvilket er et meget værdifuldt analyseværktøj for enhver forretning. Du lærer at måle på trafikmønstre, besøgstid, navigations-stier og meget mere. På den måde kan du finde ud af, hvad der virker og – måske endnu vigtigere – hvad der ikke virker, så du kan optimere jeres forretning. Du får praktisk erfaring med at arbejde i Google Analytics og at aflæse nøgletal og rapporter. Derudover vil dagen byde på forberedelse til den officielle certificeringstest af Google.

Google Analytics certificering

Du har mulighed for at slutte forløbet af med en certificering i Google Analytics, hvilket er et stort plus over for din arbejdsgiver. Certificeringen er den officielle certificering fra Google, og vi sørger naturligvis for, at du er godt klædt på, inden du skal tage certificeringen.

Forberedelse til eksamen

Det sidste modul er et afsluttende modul, hvor der vil være opsummering af de emner vi har været igennem på uddannelsesforløbet. Derudover vil der være afsat tid til eksamensforberedelse og evaluering af kursusforløbet.

Vil du ringes op?

Vil du vide mere om vores uddannelsesforløb i digital markedsføring?

Hvad er inkluderet?

Sociale medier

Du lærer at varetage virksomhedens sociale medier og annoncering på sociale medier

Google Ads kampagner

Du lærer at opsætte dine egne kampagner på Google Ads til forskellige webshops.

Materiale

“Online markedsføring – den store grundbog” af Anders Hingeberg, Jakob Hebsgaard & Camilla Kjærsgaard (2018)

Hvad siger andre om faget

Tabita digital markedsføring

Tabita, Kunsten.nu
Deltager hos Kursusfabrikken

”Jeg har deltaget på forløbet Digital Markedsføring på Kursusfabrikken og er ualmindeligt godt tilfreds. Forløbet har været velstruktureret og spækket med alt, jeg kunne ønske mig af redskaber til – og viden omkring, hvordan man kan gøre sig positivt bemærket online. Så – Tak til Kursusfabrikken og underviser Anders H. Kristensen for et super forløb, hvor der ikke manglede noget – heller ikke kage!”

five stars review
Randi

Randi, Picopublish
Deltager hos Kursusfabrikken

“Jeg har netop afsluttet et super forløb med Digital Markedsføring med Anders Kristensen fra Kursusfabrikken som underviser. Det var en intensivt forløb, hvor vi fik de nyeste digitale redskaber til bl.a. at kunne lave online strategier, SEO, Google AdWords, Google Analytics, websiteoptimering og nyhedsbreve.”

five stars review
Privat mand

Peter
Deltager hos Kursusfabrikken

”Jeg har netop færdiggjort forløbet ‘Digital Markedsføring’ hos Kursusfabrikken, og jeg kan varmt anbefale det. Mit kendskab til online markedsføring var særdeles begrænset inden forløbet, men kurset har givet mig kompetencer til at arbejde med bl.a. SEO, Google Adwords, Google Analytics, produktion af nyhedsbreve og meget mere. Tak for et godt forløb og særligt tak til Anders H. Kristensen for god og kompetent undervisning.”

five stars review

Bonusmateriale

Adgang til digitale værktøjer

Bliv en haj til sociale medier, SEO, Google AdWords og Google Analytics. Du vil lære at bruge relevante værktøjer og blive i stand til at analysere, udarbejde og varetage digitale markedsføringsopgaver.

Google Analytics Certificering

Du lærer at arbejde med Google Analytics, som er et meget værdifuldt analyseværktøj for enhver forretning. Du har mulighed for at slutte forløbet af med en certificering i Google Analytics som giver dig en bred forståelse for programmet.

Praktisk info

Herunder finder du en lang række informationer om kurset. 
Klik på de enkelte punkter i boksens venstre side for at få mere at vide om emnet.

Kort om kurset
Adresse & parkering
Mødetider & undervisning
Eksamen & ETCS point
Adgangskrav

Kort om kurset

Kurset i Digital markedsføring udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus. Fagmodulet er et akademifag på 10 ECTS point, der er hentet fra akademiuddannelsen International handel og markedsføring. Kurset er fastsat til en pris på 9.900 kr.

Adresse

I Aarhus foregår undervisningen på:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej til Erhvervsakademi Aarhus med Google Maps

Parkering

Der er mulighed for at parkere gratis på Erhvervsakademi Aarhus’ parkeringsplads

Mødetid & undervisning

Undervisningen er fordelt på 8 undervisningsdage i løbet af 8 uger.

Mødetiden vil være fra kl. 9-15.30.

Kontakt os gerne for at få tilsendt en lektionsplan.

Eksamen & ETCS point

Du afslutter faget med en mundtlig eksamen kombineret med et praktisk produkt og en disposition. Til eksamen vil der være ekstern censor og bedømmelse.

Kurset giver 10 ECTS point.

Adgangskrav

Du får dit fag eller modul betalt gennem omstillingsfonden, hvis du er ufaglært eller faglært – altså, hvis din højeste uddannelse enten er en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse. Derudover skal du også være i job. Ved tilmelding skal du derfor på tro og love oplyse om du:

  • Er enten faglært eller ufaglært (og ikke har en videregående uddannelse)
  • Er i beskæftigelse
  • Har modtaget midler fra omstillingspuljen tidligere fra andre institutioner i samme kalenderår (og i givet fald hvor meget).

Læs mere om kravene her

Vi er klar til at hjælpe

Fandt du ikke hvad du søgte?

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, eller vil du vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 61 66 75 68

Tilskud af omstillingsfonden

Du har mulighed for at få kurset betalt igennem omstillingsfonden, hvis du opfylder deres krav.

Læs om Omstillingsfonden

Tilmeld dig kurset her

"*" indicates required fields

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist en bekræftelse på siden.

100% uforpligtende

Det er uforpligtende at tilmelde sig dette 8 ugers uddannelsesforløb hos Kursusfabrikken. Du reserverer blot en plads på holdet.

Vi sørger for alt det praktiske

Vi sikrer, at du får de nødvendige blanketter og hjælper dig med at udfylde dem.

Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, Chat eller skriv til os

Vi er til stede på chat, tlf. 61 66 75 68 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Kursusfabrikken ApS