Adobe Analytics kursus – 1 dag

Adobe Analytics kursus – 1 dag

Arbejder du med webanalyse, og vil du lære, hvordan du identificerer og analyserer data, der kan styrke jeres forretning? Vil du lære, hvordan du kan øge konverteringerne og opnå en solid forståelse for besøgsadfærd og trafikmønstre?

På dette dagskursus lærer du, hvordan du bruger data og analyser til at udvikle din virksomheds forretningspotentiale. Du lærer, hvordan du får mere ud af dine data, og hvordan du opbygger værdifulde rapporter.

I løbet af kurset vil du lære, hvordan du arbejder struktureret og effektivt i Adobe Analytics. Du vil blive fortrolig med de mange rapporter, så du let kan identificere udviklings- og optimeringsmuligheder.

Dit udbytte

 • Kom sikkert fra start og få praktisk erfaring med Adobe Analytics
 • Lær at arbejde effektivt og struktureret med de mange rapporter
 • Opnå en solid forståelse for programmets store forretningspotentiale
 • Lær at identificere områder og sider, der kan optimeres, så konverteringsraten øges
 • Få styr på Adobe Analytics’ vigtigste funktioner, nøgletal og sorteringsmuligheder
 • Lær at måle værdien af dine markedsføringskampagner
adobe analytics - kursusfabrikken.dk
Det får du med
 • Ekspertundervisere
 • Praksisnær undervisning
 • Gennemarbejdet kursusmateriale
 • Tilfredshedsgaranti

OBS! Kurset i Adobe Analytics afholdes kun som skræddersyet forløb, hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed. Læs mere her.

UNDERVISEREN KONTAKTER DIG INDEN KURSET

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

SMÅ HOLD – MAKS. 5 DELTAGERE

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

ER I 3 ELLER FLERE FRA SAMME VIRKSOMHED?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer. Læs mere her.

UNDERVISEREN KONTAKTER DIG INDEN KURSET

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

SMÅ HOLD – MAKS. 5 DELTAGERE

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

ER I 3 ELLER FLERE FRA SAMME VIRKSOMHED?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer. Læs mere her.

Skræddersyede kurser

Vi holder skræddersyede kurser i Adobe Analytics for min. 3 medarbejdere fra samme virksomhed.
Udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du vil kontaktes af underviseren.

PRAKTISK INFORMATION

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30

Vi anbefaler også

Hvis du i stedet ønsker at arbejde med trafikmåling og databehandling i Google Analytics, har vi også to forskellige kurser i dette. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning.

På kurset i Adobe Analytics vil du lære om…

ADOBE ANALYTICS

I løbet af kurset vil du få praktisk erfaring med at arbejde i Adobe Analytics. Du vil komme til at løse forskellige opgaver i programmet, så du opnår et solidt kendskab til de mange funktioner, sorteringsmuligheder, filtre og data. Efter kurset vil du selv være i stand til at arbejde professionelt med Adobe Analytics, så du kan bruge resultaterne til at udvikle forretningen.

FORSTÅ FORRETNINGSPOTENTIALET

Med Adobe Analytics kan du finde frem til afgørende bruger- og trafikdata. Du kan bruge programmet til at finde vigtige informationer om trafikmønstre, optimeringsmuligheder, konverteringer, nøgletal og meget mere. I løbet af kurset vil du opnå en solid forståelse for forretningspotentialet, så du effektivt kan udnytte de mange rapporteringsdata.

FIND OPTIMERINGSMULIGHEDER

I Adobe Analytics kan du bruge de mange rapporter til at undersøge, hvilke sider der fungerer og – måske endnu vigtigere – hvilke sider der ikke fungerer. Du vil kunne aflæse relevante nøgletal og identificere optimeringsmuligheder på egen hånd. Efter kurset vil du være i stand til at optimere undersider, så de performer med størst muligt udbytte.

SKRÆDDERSY EGNE RAPPORTER

Adobe Analytics har en række rapporter, der allerede er forudindstillet og sat op. I disse rapporter kan du let kombinere de nøgletal og informationer, som du er interesseret i. Men der kan også være tilfælde, hvor det er nødvendigt at udvikle egne rapporter. I løbet af kurset vil du få praktisk erfaring med både at bruge de forudindstillede rapporter og at udvikle dine egne.

FIND DE RIGTIGE DATA

I Adobe Analytics kan du finde svar på næsten alt, når det kommer til brugeradfærd og brugsmønstre på din hjemmeside. Efter kurset vil du have opnået en solid forståelse for, hvilke data du skal bruge i hvilke sammenhænge. Du vil være i stand til let at kunne identificere de rapporter og nøgletal, som du skal fokusere på.

skræddersyet kursus kursusfabrikken.dk

De bruger kursusfabrikken