facebook1pximg
Kursusfabrikkens blog

Året der gik 2019

Året der gik 2019
2019 lakker mod enden, og det er derfor tid til at samle op.

Hos Kursusfabrikken har det været et spændende år fyldt med nye ansigter, kurser og tiltag. Og så blev det også året, hvor vi, for 2. gang i træk, kunne hive en Børsen Gazellepris i hus.

Få det hurtige overblik over 2019 og dyk ned i vores mest populære indlæg og nye kurser.

Nye dagskurser

I år har vi udviklet flere nye, spændende dagskurser, som vi allerede har oplevet stor tilslutning til.

Har du brug for nye kompetencer i 2020? Se vores seneste kursus-skud på stammen lige her:
RPA kursus

Med Robotic Process Automation (RPA) kan du udnytte og udvikle software-teknologi til effektivisering og automatisering af f.eks. administrative opgaver. På kurset vil du lære, hvordan du skaber værdi i virksomheden ved at automatisere rutineprægede opgaver.

Digital strategi

På kurset i Digital strategi vil du blive i stand til at arbejde strategisk med jeres digitale markedsføring, så du kan skabe gode resultater på tværs af de digitale platforme. Du bliver klædt på til at kunne udvikle en profitabel og målbar strategi på tværs.

Instagram kursus

Arbejder I med, eller overvejer I kaste jer over, Instagram? På vores dagskursus i Instagram vil du lære, hvordan du bruger Instagram professionelt i jeres virksomhed. Du vil få den nødvendige viden og værktøjerne til at lægge en solid strategi, så du ikke spilder din tid, men skaber værdi for din virksomhed.

After Effects Kursus

Med Adobe After Effects kan du lave flotte, dynamiske effekter og animationer i dine videoer. Hvis du vil have værktøjerne til at give dine videoer den ekstra effekt, der sikrer et professionelt slutresultat og en video af høj kvalitet, kan du læse mere om vores kursus herunder.

HTML Kursus

Arbejder du med webdesign? På vores HTML kursus lærer du at udvikle, redigere og vedligeholde hjemmesider, som er opbygget i et CMS, f.eks. WordPress. Du vil få styr på samspillet mellem HTML og CSS, så du selv kan ændre opsætning, layout, design og styling.

Amazon kursus FBA vs FBM

Vil du i gang med at sælge produkter på Amazon? Vil du lære, hvordan du udvikler og driver en succesfuld forretning, hvor du kan udnytte Amazons vigtigste muligheder og funktioner? Vi har netop udviklet et Amazon kursus, som du kan booke som et skræddersyet kursus.

Børsen Gazelle for 2. år i træk

Børsen Gazelle
I efteråret blev vi af Børsen kåret til Gazelle 2019, og det er vi utrolig stolte over. For andet år i træk kunne vi derfor hæve armene højt over hovederne og vise vores nye Gazellepris frem.

Vi ved, at vi aldrig kunne have gjort det uden vores dedikerede team, vores dygtige undervisere og samarbejdspartnere – og selvfølgelig vores ambitiøse kursister.

Tusind tak til alle jer, der hver dag inspirerer og motiverer os til at udvikle nye kurser af høj kvalitet.

Top 5 blogindlæg i 2019

Året har budt på mange nye blogindlæg.

Har du endnu ikke nået at læse vores bedste råd og guides? Nu har vi samlet vores fem mest populære indlæg fra 2019 lige her:

  • 5 Digitale Trends i 2020
  • Grafik for marketingmedarbejderen
  • Sociale medier: Hvornår skal du poste?
  • Sådan laver du gode videoer til sociale medier
  • Indholdsstrategi til SoMe

Savner du et indlæg eller en guide til et emne, hvor du kan blive hjulpet godt på vej? Send os dit forslag, så tager vi det med på tegnebrættet til næste år.

Nye kollegaer

Nye kollegaer
2019 har været et travlt år for os. Derfor blev det også året, hvor vi kunne byde velkommen til to nye ansigter i administrationen.

Camille og Mette er begge ansat som administrations- og kursuskoordinatorer. Du vil møde dem her på chatten, på mail og telefon, når du stiller spørgsmål til, eller booker, et at vores mange kurser.

Rigtig god jul. Vi håber, at vi ses næste år!

Har du set vores spændende kurser i online markedsføring?

Digital Marketing Manager
SoMe Manager
Online markedsføring kursuspakke
SEO kursus
Seneste udgivelser på Kursusfabrikkens blog

Vil du modtage vores nyeste indlæg og guides direkte i indbakken? 

Modtager du vores nyhedsbrev? 

Tilmeld dig og bliv opdateret med lærerigt indhold

Tilladelse til markedsføring*

Læs vilkår og betingelser for tilmelding her

Ved at give os dit samtykke, siger du ”Ja tak” til via e-mail at modtage gode tilbud og nyheder inden for digital markedsføring og kursusafholdelse. Samtidig giver du os tilladelse til at gemme og bruge oplysninger om dig. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet og tilbagekalde dit samtykke til behandling af persondata. Du kan læse meget mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger her.
Nyhedsbrev grafikNyhedsbrev grafik tv